Beter informeren = meer omzet = meer tevreden leden.

Wij vinden dat ieder bedrijf een goede nieuwsbrief verdient. We maken al 4 jaar een #nieuwsbrief voor The Gym uit Westland. In de coronatijd was het informeren heel belangrijk. Wel of niet open? Hoe ga je om met de abonnementen? Wat kan wel en wat niet? Aleemaal onderwerpen die aan de orde kwamen. Nu ziet het ernaar uit dat The Gym weer ‘normaal’ open gaat en nu de nieuwe vestiging in Monster open gaat kondigt The Gym meteen een open dag aan. De nieuwsbrief is iedeaal om dit aan te kondigen. je bereik op een eenvoudige manier al je relaties!

Bekijk de hele nieuwsbrief of lees hieronder een paar onderwerpen als voorbeeld.

Uitnodiging voor open dag

Zon, zee en een mooie, nieuwe locatie: dé ingrediënten voor een leuke open dag op onze nieuwe locatie in Monster. Zet alvast de datum in je agenda: zaterdag 26 maart van 14:00 tot 18:00 uur. Meer info volgt snel.
 
Vind je het leuk om te zien hoe The Gym in Monster eruit ziet na de verbouwing, maar zie je drukte nog niet zitten? Stuur een mailtje naar monster@thegym.nl. We laten je dan op een rustiger tijdstip vol trots de vernieuwde sportschool zien. 

Informatie over lessen

Bij The Gym in Monster zijn we de afgelopen weken begonnen met het toevoegen van extra lessen. Op maandagavond 20:00 uur is er nu ook yoga. Verder hebben we een uitbreiding van onze bokslessen. Op maandagavond 19:00 uur is er een reguliere boksles en op woensdagavond is er een Ladies Only boksles. Wil je meedoen met deze lessen, reserveer dan snel in onze app.