Bac Hoogwerkers: Blijf op de hoogte met een nieuwsbrief!

Bac Hoogwerkers houdt haar relaties iedere maand op de hoogte van al het nieuws. Al bijna 10 jaar. We schrijven, ontwerpen, versturen en controleren de complete #nieuwsbrief dat voor hen. Alles in één hand. dat is wel zo eenvoudig en succesvol.

Hier een 3 tal onderwerpen uit de laatste nieuwsbrief van 2 maart 2022. Bekijk hele nieuwsbrief!

Stormschade

Door stormschades was er voor onze hoogwerkers extra werk aan de winkel. In één week tijd brachten we meer dan 150 machines weg. Zo hebben we veel bestaande en nieuwe klanten snel en goed kunnen helpen. We zijn trots op ons hele team dat alles op alles heeft gezet om de vele orders te verwerken.

 Vacature Service Monteur

Wij blijven groeien! Daarom zijn we op zoek naar servicemonteurs. Bent u of kent u iemand die aan de slag wil bij dé hoogwerkerspecialist van Nederland? Bekijk dan onderstaand filmpje en/of kijk op onze website voor alle vacatures.

Extra Vooraad

Onze verkoopvoorraad is gegroeid! Zo kunnen wij (bijna) altijd direct uit voorraad leveren. In de nieuwe levering hoogwerkers zaten ook de 100% elektrische rups-schaarhoogwerkers. Deze hoogwerkers hebben een werkhoogte van 8,80 meter en zijn de eerste Zoomlion machines die in Nederland leverbaar zijn!

Naast deze unieke schaarhoogwerkers staan er elektrische schaarhoogwerkers tot een werkhoogte van 16 meter met lithiumaccu voor u klaar. Op voorraad, dus direct leverbaar!