full
border
https://degoedenieuwsbrief.nl/wp-content/themes/anya-installable/
https://degoedenieuwsbrief.nl/
#374754
style2
0174 - 88 45 55

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

 

Kan ik niet gewoon zelf een nieuwsbrief versturen?
Uiteraard is dat mogelijk. In de praktijk merken wij echter dat bedrijven nogal eens aanlopen tegen de technische kant van het verhaal (opmaak, verzending) en/of het schrijven van de teksten. De Goede Nieuwsbrief combineert deze twee expertises in één dienst. U weet zich hiermee verzekerd van een professionele nieuwsbrief die ook werkelijk bij uw lezer aankomt. Door zelf de verzending te doen, loopt u – zeker bij grote aantallen – het risico dat de brief niet aankomt. Wanneer uw provider uw verzending als ‘spam’ ziet, bestaat bovendien de kans dat u geblokkeerd wordt.

Waarom betaal ik per maand?
De Goede Nieuwsbrief kiest voor een eerlijke en heldere kostenstructuur. Wij hosten uw gegevens (adressen, template, eerdere uitgaven) op een externe server en maken daar maandelijks kosten voor. Het beheer van uw adressenbestand is bovendien een continue proces. Alle gegevens staan permanent paraat, zodat u – wanneer dat nodig is – zeer snel een nieuwsbrief kunt versturen. Handig wanneer u uw relaties op korte termijn wilt informeren!
Voor u als afnemer is een maandelijkse betaling eveneens interessant. U spreidt uw kosten en betaalt nooit te veel vooruit. Wilt u toch liever in één keer betalen, dan kunnen wij daarover vanzelfsprekend ook goede afspraken maken.

Hoe zit het met de wetgeving rondom het versturen van e-mailnieuwsbrieven?
Sinds 2009 bent u aan een aantal wettelijke eisen gebonden. Om precies te zijn: Artikel 11.7, eerste lid tot en met het vierde lid, van de Telecommunicatiewet. Voor meer info: http://www.st-ab.nl. Het zal een geruststellende gedachte zijn dat De Goede Nieuwsbrief zich in deze materie heeft verdiept. Wij leggen graag uit hoe u aan de wettelijke eisen voldoet.

Hoe lever ik de e-mailadressen van mijn relaties aan?
Wanneer u al een adressenbestand heeft, kan De Goede Nieuwsbrief dit voor u converteren of inlezen in de database waarmee wij de nieuwsbrieven verzenden. Bijna alle e-mail bestanden kunnen worden gebruikt. Heeft u nog geen goed bestand dan kunnen wij er samen met u een opzetten.

Zitten mijn klanten/relaties wel te wachten op een nieuwsbrief?
Iedere organisatie moet communiceren met zijn relaties en elk communicatiemiddel heeft zijn voor- en nadelen. Met een nieuwsbrief kunt u vooral een goede relatie onderhouden met bestaande klanten. Het is een uitstekend instrument om uw relaties te informeren en aan u te binden. Een nieuwsbrief is snel, goedkoop, actueel, volledig en last-but not least, milieuvriendelijk.
Heeft u behoefte aan een gedrukte versie, dan kan De Goede Nieuwsbrief u natuurlijk ook van dienst zijn.

Ik heb al een website. Waarom dan ook nog een nieuwsbrief?
Een website is vandaag de dag een onmisbaar medium om uw bedrijf of organisatie te presenteren. Nadeel van een website is echter dat het een passief medium is. Met andere woorden: uw klant of relatie moet zelf het initiatief nemen om de site te bezoeken. En vooral bestaande relaties komen nog maar zelden op uw website terecht.
Met een nieuwsbrief brengt u uw producten en/of diensten actief onder de aandacht van uw relaties. In marketingtermen spreken we van een ‘push strategie’. Door met enige regelmaat – let wel: overdaad schaadt! – een nieuwsbrief te versturen, bouwt u aan een hechte relatie met uw doelgroep.
Een ander voordeel van een nieuwsbrief is dat u deze volledig kunt afstemmen op de behoefte van de lezer. Het is denkbaar dat u voor uw verschillende doelgroepen ook verschillende nieuwsbrieven verstuurt en zo daadwerkelijk informatie op maat levert.

paged
Berichten laden...
link_magnifier
#374754
on
fadeInDown
loading
#374754
off