Nieuwsbrief uitbesteden is meestal de beste oplossing

Waarom nieuwsbrief uitbesteden?

Misschien overweegt u om het schrijven van de nieuwsbrieven uit te besteden. Het kan dat u nog twijfelt over de voordelen hiervan. Het uitbesteden van de nieuwsbrief brengt tenslotte ook kosten met zich mee. Is dit rendabel? Allereerst is het belangrijk om te bekijken wat nu echt belangrijk is bij een goede nieuwsbrief. U wilt tenslotte wel dat de ontvangers de brief lezen. Het is jammer van al uw tijd als de mailing ongelezen in de prullenbak belandt. Een goede header is daarom van groot belang. Deze bepaalt voor een belangrijk gedeelte of klanten de nieuwsbrief wel of niet lezen. De ontvanger wil weten wie de verzender van de mailing is en ook de inhoud van de brief moet direct helder zijn. Laat u de nieuwsbrieven schrijven door De Goede Nieuwsbrief dan kunt u erop vertrouwen dat de header helemaal in orde is.

Waarom zou u kiezen voor uitbesteden nieuwsbrief?

Een andere reden voor het uitbesteden van nieuwsbrieven is dat er goed beeldmateriaal gebruikt moet worden. Heeft u altijd de tijd en de mogelijkheden om dat te realiseren? Dan hebben we het nog niet eens gehad over de tekst. Iedereen kan een brief schrijven, maar wordt deze ook gelezen? Korte zinnen zijn belangrijk. Fouten zijn verboden. Een te klein front is niet handig. Kortom, het kost u veel energie om een perfecte nieuwsbrief te schrijven. Uitbesteden levert u veel tijdswinst op.

Bekijk een voorbeeld van één van onze vaste ‘uitbesteden’ klanten, Bakkerij van Vessem

voorbeeld nieuwsbrief Van Vessem
Voorbeeld Bakkerij van Vessem

Vraag offerte aan als u nieuwsbrief wilt uitbesteden

Het lijkt u beter om voortaan het schrijven van uw nieuwsbrieven uit te besteden? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan. U mag ook altijd even een e-mail sturen of met ons bellen. We beantwoorden graag al uw vragen. Misschien besluit u om toch zelf de nieuwsbrieven te blijven schrijven. Staat u wel open voor tips en adviezen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.