Mailing schrijven lastig? Wij hebben de oplossing

Een mailing schrijven voor uw bedrijf

Het schrijven van een mailing kost u veel tijd. Wanneer u een eigen bedrijf heeft is het altijd belangrijk om prioriteiten te stellen. U bent vast en zeker een bedrijf begonnen omdat het ondernemen u in het bloed zit. Bent u ervan overtuigd dat het goed is om regelmatig een mailing te sturen naar uw relaties? Dan kan dit best een dilemma zijn. Aan de ene kant gelooft u dat dit noodzakelijk is. Aan de andere kant besteedt u uw kostbare tijd liever aan andere bezigheden. U kunt de mailing laten schrijven door De Goede Nieuwsbrief. Wij hebben meer dan 5 jaar ervaring en weten exact wat nodig is bij een goede nieuwsbrief.

Maken en schrijven mailing

Wilt u voortaan uw mailing laten schrijven door De Goede Nieuwsbrief, dan kunt u dit proces van a tot z uitbesteden. Wij zijn er voor zowel het maken, het schrijven als het versturen van de mailings. Dit levert u een enorme tijdsbesparing op. Bovendien weet u zeker dat de mailing van uitstekende kwaliteit is. Wij gebruiken altijd een Nederlands e-mailprogramma. Van u vragen we alleen het aanleveren van een ruwe input. De rest doen wij. Op deze manier verloopt het versturen van mailings snel, eenvoudig en goed. De kwaliteit is absoluut gegarandeerd.

Professionele mailing laten schrijven

Heeft u interesse in de diensten van De Goede Nieuwsbrief? Lijkt het u prettig als een mailing schrijven voor uzelf tot de verleden tijd behoort? Begint u voor het eerst met het versturen van nieuwsbrieven naar klanten en relaties? Neem dan contact met ons op en vraag een gratis ontwerp aan. U kunt zonder kosten een periode ervaren of onze samenwerking u bevalt. Wilt u meer informatie of vraagt u direct een gratis ontwerp aan? U kunt ons altijd even mailen of bellen. Het is ook mogelijk om u in te schrijven voor onze nieuwsbrief. We staan graag voor u klaar.

In samenwerking met TekstUnlimited, onze zusterorganisatie