Interne nieuwsbrief maken

Een interne nieuwsbrief maken voor een klein bedrag

Wilt u een interne nieuwsbrief laten maken? Heeft u al een goede e-maillijst? Het is een feit dat goede nieuwsbrieven enorm belangrijk zijn voor uw bedrijf of onderneming. Vroeg of laat wilt u uw klanten iets laten weten. Iedereen bellen is niet te doen. Social media is ook een optie, maar de beste keus is toch het maken van een nieuwsbrief. Dit kost helaas redelijk wat tijd als u het goed wilt doen. Besteed daarom het gehele proces uit aan professionals. Neem vrijblijvend contact op met De Goede Nieuwsbrief.

Alle relaties registreren en nieuwsbrief maken intern

Wilt u het versturen van nieuwsbrieven zo effectief mogelijk maken, begin dan met het registreren van al uw relaties. Het aanleggen van een database kost even tijd, maar gaat u veel opleveren. Vroeg of laat wilt u toch informatie doorgeven aan uw relaties. Of het nu gaat om aanbiedingen of een verandering in uw bedrijfsstructuur, u wilt uw klanten op de hoogte houden. Een interne nieuwsbrief laten maken is een redelijk goedkope manier om dit te realiseren.

Interne nieuwsbrief laten maken en versturen met Outlook?

Hoe moeilijk kan een nieuwsbrief maken intern zijn? U stelt een bericht op en verstuurt deze eenvoudig met Outlook en dat is alles. Toch werkt het in de praktijk helaas niet zo. Bij het maken van een goede nieuwsbrief komt meer kijken. Zeker als u wilt dat de mailing echt gelezen wordt. En nog belangrijker, dat uw medewerkers en klanten zo nodig overgaan tot actie. Het versturen op zich is ook een facet dat om uw aandacht vraagt. Verstuurt u slechts 20 brieven dan is Outlook nog wel een optie. Heeft u echter meer medewerkers of relaties die u wilt benaderen, dan is er een grote kans dat een heel aantal mailings in de spam terecht komen. Beter is een interne nieuwsbrief maken en kiezen voor een goed systeem. Dit gaat u op de langere termijn veel opleveren. Wilt u meer informatie, neem dan contact op met os, De Goede Nieuwsbrief. We hebben meer dan 10 jaar ervaring met het maken en versturen van mailings van goede kwaliteit. Veel bedrijven gingen u reeds voor.