E mail nieuwsbrief maken: Let op de call-to-action

Een e mail nieuwsbrief maken en letten op de call-to-action

Een call-to-action is een belangrijk facet van een nieuwsbrief. Uiteindelijk is het doel van een e mail nieuwsbrief laten maken tenslotte dat de lezer in actie komt. Of u wilt dat de ontvanger iets bestelt of het is de bedoeling dat er bijvoorbeeld een offerte wordt aangevraagd. Ook het lezen van bepaalde informatie of het maken van een afspraak kan de opzet van een nieuwsbrief zijn. Om de kans op een reactie van de lezer te vergroten is het handig om te kiezen voor een opvallende en aansprekende button.

Voorbeeld nieuwsbrief Bakker Jongerius

Een nieuwsbrief maken e mail uitbesteden

Een e mail nieuwsbrief maken kan iedereen. Maar hoe is de kwaliteit van de mailing? Gaan de ontvangers deze nieuwsbrief lezen? Zal er daadwerkelijk actie worden ondernomen? Het is niet om het even wat voor soort nieuwsbrief u verzendt. De kwaliteit bepaalt voor een groot gedeelte het succes. Door middel van de e mail nieuwsbrief wilt u zowel klanten werven als klanten behouden. Besteed het schrijven van de nieuwsbrief daarom uit aan echte professionals. Het ontwerpen, schrijven en verzenden van nieuwsbrieven is vast niet uw corebusiness. De kans is groot dat u zich beter thuis voelt op het terrein van ondernemen. Neem contact op met de mensen achter De Goede Nieuwsbrief en kies voor nieuwsbrieven die er echt toe doen.

Een e mail nieuwsbrief laten maken

Een nieuwsbrief maken en per e mail verzenden is ook tegenwoordig nog heel doeltreffend als het gaat om klantenbinding. Het schrijven van een maling kan veel tijd kosten. Zijn de e-mails verstuurd, dan gaat u er uiteraard vanuit dat deze aankomen bij de ontvangers. Weet u hoe vaak deze nieuwsbrieven terecht komen in de spam? Zonde van al uw werk. Besteedt u het schrijven en verzenden van de nieuwsbrieven uit aan ons, dan mag u erop vertrouwen dat alle e-mails aankomen in de goede inbox. Ook is de kans zeer groot dat de inhoud daadwerkelijk wordt gelezen. Wilt u meer informatie? Zou u graag een offerte aanvragen? Mail of bel ons. U kunt ook het contactformulier op onze website invullen.