full
border
http://degoedenieuwsbrief.nl/wp-content/themes/anya-installable/
http://degoedenieuwsbrief.nl/
#374754
style2
0174 - 88 45 55

GRATIS nieuwsbrief

Gratis nieuwsbrief, professioneel of niet? 

Een gratis nieuwsbriefsysteem klinkt als muziek in de oren toch? Nadeel van gratis systemen is echter dat je als gebruiker geen support krijgt. Voor het ‘Gratis’ gebruik van het programma maakt de leverancier reclame via uw nieuwsbrief. Dit verdienmodel lijkt mooi maar bij eventuele problemen is de support niet beschikbaar. En zeg eens eerlijk: Laat u Gratis een reclamebord op uw gevel plaatsen of een logo van iemand anders op uw briefpapier?

De Gratis Nieuwsbrief biedt de unieke combinatie van een gratis tijdelijk nieuwsbriefsysteem én de mogelijkheid om alle vormen van ondersteuning te krijgen. Wij helpen u desgewenst bijvoorbeeld bij het inrichten van het systeem, het maken van de template, het opstellen van een contentplan en het schrijven van de teksten. Wat u zelf kunt doen, doet u zelf; heeft u hulp of advies nodig, dan schakelt u ons in.

Doorgroeien?

Wanneer uw business groeit, kan een uitgebreide marketingtool veel voor u betekenen. Daarom is het goed om te weten dat u van De Gratis Nieuwsbrief gemakkelijk kunt overstappen naar De Goede Nieuwsbrief. Daar bieden wij u een e-mailmarketingprogramma met veel extra mogelijkheden, zoals enquêtes, evenementenregistratie en marketing automation. Zo helpen wij u groeien op een professionele manier.

 

paged
Berichten laden...
link_magnifier
#374754
on
fadeInDown
loading
#374754
off